O meni


  • Ime: Niko Balažic
  • Storitve: POS produkcija, Grafično oblikovanje
  • Starost: 24 let
  • Država: Slovenija
  • Mesto: Beltinci

Sem Niko Balažic in se ukvarjam z animiranjem risanih filmov in oglasov. Poleg tega se ukvarjam še z oblikovanjem ilustracij, logotipov, montažo posnetkov in še marsičem. Lahko ustvarim videospote za glasbenike, reklame, zabavne animacije, risanke, animacije za izdelke... vse kar si želite, o čemer sanjate.

Z risanjem sem se začel ukvarjati že zgodaj. Risanje s svinčnikom me je vedno veselilo, vendar sem bil bolj navdušen nad grafičnim ustvarjanjem in animiranjem. Sedaj se že kar nekaj časa ukvarjam z animiranjem, vsak dan poskušam nekaj novega in boljšega, da izboljšam kvaliteto animacije.

Grafično oblikovanje


Kvalitetno

Zavedam se pomembnosti kvalitetnega grafičnega oblikovanja, zato je moj cilj zagotoviti vam kakovostno grafično oblikovanje, ki bo vašo dejavnost predstavljalo in spremljalo na poti do uspeha.

Hitro

Po vaših željah bom design grafično oblikoval v roku 2 dni. Grafično oblikovanje terja tudi vašo pomoč, saj najboljši rezultat dosežemo s sodelovanjem z vami in upoštevanjem vaših želja. Vsi popravki bodo izvedeni v najkrajšem možnem času, v največ 24-ih urah.

Ugodno

Cene pri izdelavi grafičnih storitev so različne. Ponudba se ustvari na podlagi strankinih želja, v to ceno pa so všteti vsi popravki, ki bodo potrebni, da dosežemo želen izgled. Ti popravki so neomejeni. Grafično oblikovanje pri meni vas ne bo udarilo po žepu, poleg tega pa bo izdelek narejen popolnoma po vaših željah.

Moje spretnosti


2D animacije

oblikovanje logotipov

reklamne vsebine

Ilustracije

Adobe Animate

SEO