Oblikovanje logotipa za nepremičnine

Oblikovanje logotipa za nepremičnine

Oblikovanje logotipa

Logotip je osnovna komponenta celostne grafične podobe. Je najbolj prepoznaven in najpomembnejši vizualni element organizacije. Prav zato je kvalitetno oblikovanje logotipa tako kritičnega pomena. Z njim vzbudimo zaupanje ali nezaupanje v subjekt, ki ga predstavlja.

Sedaj mi je že jasno, da uspešno podjetje ali organizacija za svoje potrebe potrebuje profesionalno oblikovan logotip. A žal se še vedno najdejo samooklicani garažni »dizajnerji«, ki mislijo, da je potrebno v logotip stlačiti prav vse in da mora vsebovati vse možnosti, ki jih kakšen vektorski program premore – od barv, senc in 3D efektov… Rezultat je seveda porazen.

Kvalitetno oblikovanje logotipa

Zavedam se pomembnosti logotipa za prepoznavnost vaše dejavnosti, zato je moj cilj vam zagotoviti kakovostno izdelan in edinstven logotip, ki bo vašo dejavnost predstavljal in spremljal na poti do uspeha.

Hitro oblikovanje logotipa

Logotip po vaših željah bom izdelal v roku 2 dni. Izdelava logotipa terja tudi vašo pomoč, saj najboljši rezultat dosežemo s sodelovanjem z vami in upoštevanjem vaših želja. Vsi popravki bodo izvedeni v najkrajšem možnem času, v največ 24-ih urah.

Ugodno oblikovanje logotipa.

V ceno so všteti vsi popravki, ki bodo potrebni, da dosežemo želen izgled logotipa. Ti popravki so neomejeni. Izdelava logotipa vas ne bo udarila po žepu, poleg tega pa ga bom izdelal čisto po vaših željah. Poleg izdelave logotipa še boste prejeli brezplačno oblikovanje poslovnih vizitk.