Logotip prevozništvo

Oblikovanje logotipa

Logotip prevozništvo

Upoštevanje vaših želja ob prvem stiku z vami

Pri oblikovanju logotipa se osredotočam predvsem na informacije, ki jih dobim na podlagi vaših želja. Lahko mi pošljete povpraševanje ali pa me pokličete po telefonu. O podrobnostih se prav tako lahko pogovorimo kar s pomočjo spletne pošte. Če želite prejeti odličen rezultat z moje strani, mi morete na čim boljši način predstaviti vašo dejavnost, vizijo, želje … Na ta način se bomo z oblikovanjem na najboljši možen način približali bistvu vaše dejavnosti.

Oblikovanje logotipa

V nadaljevanju na podlagi vaših želja in podatkov oblikujem več idejnih predlogov, ki vam jih tudi pokažem. Skupaj z vami izberem najboljšega, tega pa v nadaljevanju še bolj prilagodim in izpolnim. Pri tej fazi oblikovanja upoštevam najpomembnejše karakteristike odličnega logotipa. To so enostavnost, kreativnost in prepričljivost. Moj cilj je, da oblikujem logotip, ki ne bo navduševal samo vas, temveč tudi vaše stranke.

Logotip v vseh potrebnih formatih

Ko logotip izdelam do konca, vam najprej pošljemo barven in tudi črno-bel logotip. To naredim v prav vseh potrebnih oblikah. Poleg tega prejmete še lastnosti logotipa, torej barvne vrednosti, razmerja itd... Na ta način je vaš izdelani logotip pripravljen tudi za široko uporabo.

Celostna grafična podoba

V naslednjem koraku, če želite poskrbim tudi za celostno grafično podobo vašega podjetja. V ta sklop vključujem oblikovanje in uporabo logotipa in še ostalih podatkov na vaših vizitkah, dopisnih listinah, računih, žigih; obenem pa še na vseh vrstah tiskovin, reklamnih materialih, naslovih tabelah, avto nalepka